Minden,ami esküvőszervezés

2014. október 02. 23:08 - Alexandra esküvő

Bemutatkozás

Sziasztok!

Berki Alexandra vagyok,esküvőszervező,az Alexandra esküvő tulajdonosa.Azért hoztam létre ezt a blogot,hogy segítsek minden olyan házasulandó párnak,akik bármiben is bizonytalanok ezzel kapcsolatban.
Nem könnyű megszervezni egy esküvőt,számtalan szolgáltató közül kiválasztani a megfelelőt,aztán a nagy napon tökéletesen lebonyolítani mindent.Nehéz feladat egyszerre szervezni,ellenőrizni és az igazi feladatot,ami a legboldogabb pillanatok megélése,teljesíteni!Segítek!Forduljatok hozzám bizalommal!Ami esküvővel kapcsolatos,abban biztosan tudok segíteni.
Valamint kiváncsi vagyok a már lezajlott esküvők vicces,boldog és ne adj isten kellemetlen sztorijaira is!Itt mindent kivesézhetünk együtt,legyen az pozitív vagy negatív élmény,tapasztalat!

Üdvözlettel: 

Alexandra

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alexandraeskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr556754017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Minden,ami esküvőszervezés
süti beállítások módosítása