Minden,ami esküvőszervezés

2014. október 08. 13:13 - Alexandra esküvő

Mesehősnek öltözve esküdtek beteg gyerekekért!

Shreknek és Fionának öltözve mondták ki a boldogító igent egymásnak Amanda és Nathan Gibbs. Ez az angol pár az esküvőjükön a násznéptől, nászajándék helyett pénzt kértek,amit aztán rákos betegeknek adományoztak.

_71905014_amandagibbs2.jpg
 8 év együttélés után,úgy döntöttek összeházasodnak. Nem mindennapi módon ráadásul. Kíváncsi lennék hány nő áldozná fel a legszebb álmait,miszerint hófehér ruhában,gyönyörű sminkkel menjen férjhez. A legjobb esetben az embernek egyszer van esküvője,azt mindenki tökéletesnek szeretné. Ez a 44 éves nő és 39 éves férfi ily módon találta tökéletesnek az esküvőjüket. Nem csak az ifjú pár volt  beöltözve a menyegzőn,hanem kötelező volt a vendégeknek is felvenni egy-egy mesehős alakját. Ezzel szerették volna felhívni  a figyelmet a rákos megbetegedésekre!
57e4f62866dd4a37ab986aa66cb38439.jpg
– A közelmúltban hét ismerősünket is elvitte a gyilkos kór, és a húgomnál is mellrákot diagnosztizáltak. A mi boldogságunkkal másoknak is szerettünk volna örömet szerezni, ezért nászajándékok helyett pénzt kértünk. A nagy nap estjének bevételét rákos betegeknek és családjuknak osztjuk szét, illetve mindenkit arra szeretnénk ösztönözni, hogyha valami csomót talál a testében, akkor azonnal forduljon orvoshoz. Ha már egy ember felfigyel ránk, s megfogadja tanácsunkat, már nem volt hiábavaló a mesebeli lagzink – magyarázta a feleség. 

Nathan-Gibbs-and-Amanda-Billingtons-Shrek-themed-wedding (1).jpg

Nathan-Gibbs-and-Amanda-Billingtons-Shrek-themed-wedding.jpg

Mindenképp példaértékű és bátor tett a részükről. A barátaiknak és családtagjaiknak is gratuláció jár,hogy támogatták ebben a csodálatos ötletben őket!!
Ezért mondogatom mindig,hogy semmi nem lehetetlen.Nem kell olyannak lenni,mint a másik 10 millió ember!Ha te Hamupikőke akarsz lenni az esküvődön,akkor legyél az!
Úgyhogy abszolút nem támadnám ezt a kedves párt,akik igen,figyelemfelkeltés céljából öltöztek be mesehősnek,de egyáltalán nem azért,mert "nem tudnak már magukkal mit kezdeni", "feltűnési viszketegségük van" ,hanem,hogy figyeljünk egymásra,figyeljünk magunkra,mert ha időben észrevesszük a betegséget,akkor még van remény a gyógyulásra!!


Forrás: Borsonline
Képek: bbc.com
            hir.ma

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alexandraeskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr876769971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Minden,ami esküvőszervezés
süti beállítások módosítása