Minden,ami esküvőszervezés

2016. április 29. 11:02 - Alexandra esküvő

Miért jó ha van esküvőszervező?

Manapság egyre elterjedtebb nálunk is az Esküvőszervező, mint segítség a nagy napon és az azt megelőző hónapokban. Külföldön elengedhetetlen a párok számára, ők el sem tudják képzelni esküvőszervező nélkül, hogy belefogjanak bármibe is!


Lássuk miért is jó, ha van esküvőszervező!

  • Nem kell heteken hónapokon át keresgélnetek az interneten bizonytalanul a szolgáltatókat! Az esküvőszervező már ismeri a szolgáltatóit, így nyugodt szívvel ajánlja!
  • Időben lefoglalja a legjobb szolgáltatókat, ugyanis évről évre egyre jobban kitolódik ez az idő, van akit már esküvő előtt több mint egy évvel lefoglalnak!
  • Ha extra kívánságotok van, Ő tudja hol és kit kell keresni!
  • Tanácsot tud adni költségvetéssel kapcsolatban. Sok pár nem tudja, hogy mi mennyibe kerül, az Esküvőszervező nyilván tapasztalata alapján igen és tudja hol lehet megszerezni a legjobb ár-érték arányban!
  • Sokan nem tudják, hogy mi az alapvető menete egy esküvőnek. Mik a szokások, hagyományok, sorrendek, mit illik és mit nem...stb.
  • Tartja a kapcsolatot a szolgáltatókkal az esküvő napjáig, sőt még utána is! (Fotós és videóssal, akik még dolgoznak a képekkel és videókkal)
  • Összerakja az esküvő napját forgatókönyvbe foglalva, persze a Ti segítségetekkel!
  • A nagy napon egész nap ott van veletek, irányítja a szolgáltatókat, ha bármi baj van helyrehozza, megoldja! 
    petnehazy_danielkarczag_com-18.jpg

 

Óriási segítség mind az esküvő előtt, mind az esküvő napján! Egy kisebb sziklát vesz le az ember válláról! Nyugodt lehetsz, élvezheted életed legszebb napját! Ha probléma van Ő megoldja! Úgyhogy ne féljetek és ne sajnáljatok erre áldozni! Attól még a Ti álmaitok valósulnak meg, ő csak segít valóra váltani! :)
A legjobb érzés, mikor a végén a menyasszonyok átölelve hálálkodnak, hogy köszönik szépen a munkánkat! <3


petnehazy_danielkarczag_com-37.jpg

 

A képeket készítette Alexandra esküvő számára: Daniel Karczag International & Destination Wedding Photography

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alexandraeskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr928672106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Minden,ami esküvőszervezés
süti beállítások módosítása