Minden,ami esküvőszervezés

2016. június 01. 11:29 - Alexandra esküvő

Mennyibe kerül egy esküvői dekoráció?

Sajnos ez az, amit nem tudunk bizonyos információk nélkül! Mik ezek az információk?

 1. Hol lesz az esküvő?
 2. Hány fős lesz a lagzi? Hány asztaldísz szükséges és milyen jellegű? (hány kerek vagy tábla asztal lesz)
 3. Ha szeretnétek fényfüggönyt a főasztal mögé, az hány személyes?
 4. Csokrok száma (menyasszonyi csokor, dobócsokor, szülőköszöntő csokor)
 5. Főasztaldísz mekkora és milyen jellegű legyen? (milyen virágok legyen benne, stb.)
 6. Székszoknya illetve masnit szeretnétek? Vagy széket bérelni? (amerikai szék pl.) Terítőt?
 7. Boldogságkapura szükség van? Esetleg bevonuló szőnyeghez?
 8. Plafondekoráció?
 9. Bármilyen fényt szeretnétek, akár kintre, akár bent a falakat, oszlopokat megvilágítani színes fénnyel?
 10. Korlát, lépcső vagy más dekorálása szükséges?


alexandra_eskuvo_eskuvoszervezes_dekoracio.jpg

Ezek a legfontosabbak, természetesen ezen kívül még számtalan lehetőség van. Bármit lehet dekorálni bármivel! De ha már ezeket tudjuk mi dekoratőrök, akkor pillanatok alatt tudunk nektek árajánlatot küldeni! Ezektől függ az árképzésünk, nem fix csomagok vannak általában! Van, aki úgy dolgozik, hogy csomagokat állít össze és abban meg van határozva, hogy mi van benne és hány darab, de én azzal nem értek egyet annyira, hiszen mindenkinek más az igénye, így úgy gondolom, hogy mindenkinek egyedi ajánlatot tudunk összeállítani! 

 

petnehazy_danielkarczag_com-47.jpg
Ami még fontos, hogy ne felejtsétek el, hogy 2016. van. Ezt azért mondom, mert több olyan megkeresést kapok, hogy már a 4. dekoratőrtől kérnek ajánlatot és nagyon drága mindenhol. Sajnos a virág, a textilek, a különböző eszközök, anyagok nem ingyen vannak! Illetve több olyan megkeresés érkezik, hogy 50.000 Ft áll rendelkezésükre erre a célra és valamit hozzunk ki ebből...mondjuk egy 200 fős esküvő volt ez azt hiszem! Egy nagyon picit legyünk reálisak, és gondolkozzunk el mennyibe is kerül egy szál virág, vagy csak egy kg kenyér a boltban!

 Lehet otthon készíteni díszeket, nagyon szépeket, aki a dekorációra nem szeretne olyan sokat áldozni! Találtok sok videót YouTube-on, vagy Facebookon, nagy segítség lehet!

Ha mégis szükségetek lenne profi dekoratőr csapatra, keressetek minket bátran és kérjétek ajánlatunkat! A fenti információkat leírva pikk pakk tudunk is küldeni árakat! :)Alexandra

 

alexandra_eskuvo_eskuvoszervezes.jpg

Képek: Saját fotók (MMK Photo)
           Pinterest

Szólj hozzá!
2016. április 29. 11:02 - Alexandra esküvő

Miért jó ha van esküvőszervező?

Manapság egyre elterjedtebb nálunk is az Esküvőszervező, mint segítség a nagy napon és az azt megelőző hónapokban. Külföldön elengedhetetlen a párok számára, ők el sem tudják képzelni esküvőszervező nélkül, hogy belefogjanak bármibe is!


Lássuk miért is jó, ha van esküvőszervező!

 • Nem kell heteken hónapokon át keresgélnetek az interneten bizonytalanul a szolgáltatókat! Az esküvőszervező már ismeri a szolgáltatóit, így nyugodt szívvel ajánlja!
 • Időben lefoglalja a legjobb szolgáltatókat, ugyanis évről évre egyre jobban kitolódik ez az idő, van akit már esküvő előtt több mint egy évvel lefoglalnak!
 • Ha extra kívánságotok van, Ő tudja hol és kit kell keresni!
 • Tanácsot tud adni költségvetéssel kapcsolatban. Sok pár nem tudja, hogy mi mennyibe kerül, az Esküvőszervező nyilván tapasztalata alapján igen és tudja hol lehet megszerezni a legjobb ár-érték arányban!
 • Sokan nem tudják, hogy mi az alapvető menete egy esküvőnek. Mik a szokások, hagyományok, sorrendek, mit illik és mit nem...stb.
 • Tartja a kapcsolatot a szolgáltatókkal az esküvő napjáig, sőt még utána is! (Fotós és videóssal, akik még dolgoznak a képekkel és videókkal)
 • Összerakja az esküvő napját forgatókönyvbe foglalva, persze a Ti segítségetekkel!
 • A nagy napon egész nap ott van veletek, irányítja a szolgáltatókat, ha bármi baj van helyrehozza, megoldja! 
  petnehazy_danielkarczag_com-18.jpg

 

Óriási segítség mind az esküvő előtt, mind az esküvő napján! Egy kisebb sziklát vesz le az ember válláról! Nyugodt lehetsz, élvezheted életed legszebb napját! Ha probléma van Ő megoldja! Úgyhogy ne féljetek és ne sajnáljatok erre áldozni! Attól még a Ti álmaitok valósulnak meg, ő csak segít valóra váltani! :)
A legjobb érzés, mikor a végén a menyasszonyok átölelve hálálkodnak, hogy köszönik szépen a munkánkat! <3


petnehazy_danielkarczag_com-37.jpg

 

A képeket készítette Alexandra esküvő számára: Daniel Karczag International & Destination Wedding Photography

Szólj hozzá!
2016. január 09. 12:23 - Alexandra esküvő

Túlélőcsomag esküvőre és praktikus tanácsok

10 dolog, amit ne hagyj otthon!

Minden nő álma a tökéletes esküvő. Ilyenkor annyi minden jár a fejünkben, hogy elfelejtjük az apró kis részleteket, ami "életet" menthet a nagy napon. 

Egy kis táska vagy szütyő ( attól függ melyik illik a ruhádhoz) nyugodtan lehet nálad!

page.jpg
Ami kell bele mindenképp:

1. Zsebkendő
    Ha az oltárnál elérzékenyülnél, vagy az este bármelyik szakaszán, akkor mindig legyen kéznél zsebkendő!
    Vagy ha meleg van és a sminked elkenődik.

2. Ziherejsz tű / kis varrókészlet 
    Nekem már sokszor jól jött, mint esküvőszervezőnek. Például a vőlegény bokrétáját nem egyszer újra fel             kellett varázsolni a zakóra. Ha leesik egy gomb, vagy elszakad egy pánt, akkor is nagyon praktikus és gyors       megoldás.

3. Gyógyszerek
   A fájdalomcsillapítóról sem feledkezz meg, hiszen sosem tudni mikor tör rád egy fránya fejfájás. A görcsoldó      szintúgy elfér a kis táskában.

4. Hullámcsat / Hajtű
   A fodrászok által készített hajkorona az este legváratlanabb pillanatiban hullhat tincseire, így nem árt ha van a    táskában.

5. Pótharisnya
    Nem árt erről is gondoskodni, hiszen az ördög sosem alszik.

6. Púder és rúzs
    Ez az amit egyébként is beleteszünk a táskánkba :) De itt fontos a folyamatos ellenőrzés, hiszen a                     legszuperebb rúzs is elhalványul egy idő után, főleg ha eszünk, iszunk.

7. Mentolos rágó
   Mondanom sem kell, hogy miért! :)

8. Sebtapasz
    Ha elvágod az ujjad véletlenül, vagy bármi felsérti a bőröd.

9. Fehérítő, kréta, zsírkréta vagy fehér körömlakk
    Hogy el lehessen tüntetni a foltokat a menyasszony ruhájáról.

10. Energiaszelet, keksz vagy bármilyen nassolni való
     Mint tudjuk ilyenkor az ember izgul, általában nem eszik, csak este a vacsoránál. Mindig legyen a táskádban      egy falat nasi nehogy rosszul legyél!Esküvőszervezőként ezek és még sok minden más mindig nálam van és higgyétek el nagyon nagyon jól jönnek mindig! Nem is gondolná az ember, hogy ezek az apróságok mennyit segíthetnek akkor nekünk! Jó készülődést kívánok mindenkinek, ne idegeskedjetek, csak lazán,  minden oké lesz :)

4859b1811f3dce1611ac8b637dc989b3.jpg

Szólj hozzá!
2015. augusztus 31. 18:03 - Alexandra esküvő

2015. nyár esküvői trendek

Mi volt most nyáron a "menő"?

Hazánkban a vintage hódít, csipke, madárkalitka, bicikli, pasztell színek stb. Nézzük csak mit is jelent az, hogy vintage.


Maga a jelentése: vinum (bor) és demere (eltávolítani) latin szavakból ered, a borászathoz kapcsolódik, de ma már egészen mást jelent: régies, régi.


Egy kiforrott stílus lett, akár ruhákra, autókra, hangszerekre, bútorokra és most már esküvőkre is használják a szót.

e8e49095e3fb479528d9f4bd4b372ed1.jpg

 

Ha már itt tartunk maradjunk az esküvőknél. Mitől lesz "vintage" az esküvőd? Igazából bármitől, ami "régi". Az én egyik kedvenc fotósom, Kollarik Detty és párja például egy régi, kopott biciklit átalakított, amitől már is vintage-nak nevezhetjük. Egy csodás eszköz lett, amit fotózásokra vagy akár dekorációként is fel tud használni ezentúl. 

11937028_927678710612609_154516093_n.jpg

 

A kalitka is egy népszerű dekorációs eszköz lett a vintage stílus jegyében, egy kis virággal, ami véleményem szerint bármilyen lehet, de a legszebb a barack, fehér és világos rózsaszín rózsa és mezei virágok.80f12ecb30d21efa039fa33d21476af9.jpg

_mg_5256.jpg

 

A ruha egyértelműen csipkés. A koszorúslányok ruhája pasztell színű, vagy virágos mintás.

 

Ezeken kívül, az autót, ami természetesen nem a legújabb BMW, azt is szépen fel lehet díszíteni.

 

3191bf07eb50a9204d7c4973a9da8e56.jpg

A torta már akkor vintage, ha egy szép régi tálon van rajta, egy egyszerű fehér, akár virágokkal díszített finomság.

6fc9346eb423225da00365dc14f5302f.jpg

a2a061cd9fe97e7699db8c528fa4f544.jpg

51902aafb016929bd4de5f249f7798b0.jpg

 

Itt sincsenek szabályok, merd használni a kopott régi dolgait a nagymamádnak, amit a padláson találsz. Akár egy bőrönd, egy létra, könyvek, lámpások, porcelán készletek. 
Így bátran kijelenthetem, hogy ez egy igen népszerű, trendi stílus és nem utolsó sorban gyönyörű. 

 

Képek forrása: https://www.facebook.com/DettyKollarikPhotos?fref=ts
                      Pinterest

Szólj hozzá!
2015. április 09. 13:55 - Alexandra esküvő

Mennyibe kerül egy esküvő?

Nagyon sok ilyen kérdés irányul felém. Természetesen ez a kérdés nem az én "béremet" feszegeti, ilyenkor arra kiváncsi a legtöbb menyasszony, hogy az Ő esküvője mennyibe kerül. A válasz erre az, hogy nem tudom!

Hogy miért? Mert nagyon sok mindentől függ. Hány fős esküvőről van szó, milyen helyszínen szeretnék tartani a nagy napot, zenekart vagy Dj-t szeretnének, a dekoráció milyen legyen, fotózzon e egy profi fotós illetve videó készüljön e és még nagyon nagyon sok minden. 

Sajnos rögtön egyetlen egy esküvőszervező sem fogja tudni megmondani, hogy mennyibe kerül egy esküvő ezen információk hiányában! Nem beszélve arról, hogy ezekből is van millió fajta, különböző árszabással. Ezért mérem fel első találkozáskor az igényeket és azok alapján készítek egy ajánlatot, persze mindig több szolgáltatót tüntetek fel, hogy mindenki ki tudja választani a számára legmegfelelőbbet. De, hogy mégis legalább egy kis fogalma legyen az embernek arról, hogy körülbelül egy átlagos esküvő mennyibe kerül, nézzünk egy példát : 

60 fős esküvő

Ár (Ft)

Étterem (leves,3 féle hús,3 féle köret,savanyúság,
éjféli töltöttkáposzta) + korlátlan italcsomag (röviditalok, sör,bor,üdítők)

8000/fő
+
6000/fő
840.000
Vőfély / Ceremóniamester 80.000
Fotós 110.000
Videós 150.000
Torta  60.000
Dekoráció (székszoknya masnival,minden asztalra dísz,főasztal dísze,csokrok,bokréták) 140.000
Zenekar 2 fős /DJ 130.000
Összesen: 1.510.000

 

599c3b39f94824ff13e2b410c1ef9764.jpg

69562f4096d5e1b3252fce47ae211574.jpg

 

Ebben a költségvetésben ugyan szinte minden fontos dolog benne van, kivéve a ruhák és kiegészítők, de még mindig lehetne ugye kiegészíteni sok sok apró dologgal, ami emeli a költségünket. Például: csokiszökőkút, tűzijáték, több dekoráció, fények, koktélbár, sztárvendég, autóbérlés stb. A fenti árak nem a legalacsonyabbak de nem is a legmagasabbak, ezeknél lehet találni olcsóbb és drágább szolgáltatókat is! Tehát a kérdésre a válasz: Mindenkinek más és más lesz az esküvőjének költsége!

Ezért érdemes esküvőszervezőhöz fordulni, aki segít megtalálni a számodra megfelelő szolgáltatót, mind árban mind minőségileg! Ma már teljesen elfogadott és szinte elengedhetetlen az esküvőszervezők munkája! :) 

Nagyon jó készülődést és sok boldogságot kívánok minden menyasszonynak és vőlegénynek! :)

Képek forrása: Pinterest

Szólj hozzá!
2015. január 28. 12:26 - Alexandra esküvő

Koszorúslány divat

 

Ha megkérik a kezünket, mi az első gondolata egy menyasszonynak?? Pontosan! A ruha! Rögtön nézegetjük a magazinokat, az internetet böngésszük, rávesszük a barátnőket, hogy menjünk ruhát próbálni. Aztán a koszorúslány ruha ugyanúgy izgatja a menyasszonyt, hiszen azt szeretné, ha az ő esküvőjén lennének a világon a legszebb koszorúslányok. Akkor indul a túra, elindulnak keresgélni. Én sok sikert kívánok mindenkinek ehhez 2015-re is!! 

A koszorúslány ruha akkor szép, ha egységes vagy legalább harmonizálnak valamennyire, szín vagy akár fazon alapján. Az elmúlt időkben és 2015-re is jellemző illetve inkább úgy fogalmaznék, hogy divat a hosszú ruha. Megmondom őszintén nekem is tetszik. Nézzünk néhány példát. 

6607e9d0ceaf4bc0396337a1b8355a34.jpg

73863b5d8b0da5e32d26e881dc503623.jpg

92e90577213599a29b169f1337bd820c.jpg

Szerintem ez mindenkinek jól áll. Mindegy milyen testalkata van egy hölgynek, mindenki szép ezekben a gyönyörű ruhákban. 

Ugye érdemes együtt menni ilyenkor kiválasztani a ruhát, ugyanis sajnos olyan nincs, hogy mindenkinek ugyanaz tetszik... Tuti ha kettőnek a fazon bejön, akkor a másik háromnak nem. Viszont ha a szín tetszik mindenkinek, mert valljuk be, egyszerűbb történet a színben megegyezni. akkor nyugodtan lehet ugyanaz a szín,csak más fazonban, más kialakításban. Pánt nélküli, egy pántos, kivágott, kerek nyakú, nyakba akasztós, kötős...stb. Például nézzétek csak:

062216a2b416d36fd44c5357ffe7bef4.jpg

6786f7fbc1fbe59af038f051f8e0ea74.jpg

e3e7991af08f0c8d4adc841423723f35_1.jpg

13a3e41aaebfbfc6cf6059293c6539e4.jpg

3a874df10461867ade89d13fb1b61e8c.jpg

78434313a0bc5813b2d0f884699c9744.jpg

 

Vagy válasszunk ki egy színt és annak árnyalatait vegyük fel, az is gyönyörű tud lenni!

8af128482fb19d4a62d28d3181438acc.jpg

 

Forrás: Pinterest

Szólj hozzá!
2014. november 20. 15:48 - Alexandra esküvő

Megható szerelmi történetek 1.

Felállt a tolószékből a vőlegény, hogy táncolhasson menyasszonyával

 

Joey Johnson 2012-ben motorbalesetet szenvedett. Nagyon súlyos sérülések érték. Tolószékbe kényszerült. Idén júniusban elvette szerelmét, Michelle-t . Elhatározta, hogy az esküvőn meglepi a lányt egy tánccal úgy, hogy feláll a székből.

Egy igen megható történet és egyben tanulságos is! Ez igaz szerelem a javából...ez az igazi "jóban, rosszban együtt" 
A képek magukért beszélnek és a sztori is arra ösztönöz ismét, hogy újra elmondjam, hogy a legfontosabb a házasságban, a szerelem, a bizalom, az egymásba fektetett hit, a jóban rosszban együtt mindig, a kitartás egymás mellett! Nem számít a pénz, a külső, a hatalom... Az a fontos, hogy szeressétek egymást! Egy csodálatos érzés lehet ennek a fiúnak, hogy ez a lány kitart mellette így is és szereti! 

 

2014-11-12-ScreenShot20141112at3_22_26PM.png

 

A vőlegény barátai készítettek titokban egy speciális hámot, amely segítségével Joey fel tudott állni a székből. 
" Ha ismernétek Joeyt, tudnátok,hogy nem képes titkot tartani! - mesélte nevetve Michelle az ABc News-nak. - Minden álmomat valóra váltotta, soha nem gondoltam volna, hogy ilyen felejthetetlen lesz ez a nap!"

 

joey-and-michelle-johnson-4-horizontal-gallery.jpg

2014-11-12-ScreenShot20141112at3_28_51PM.png

" Mindenki sírt a teremben. Egyszerűen elmondhatatlan volt újra szemtől szembe állni vele. " - Mondta Michelle

slide_381800_4536414_free.jpg

slide_381800_4536508_free.jpg

slide_381800_4536394_free.jpg

slide_381800_4536502_free.jpg

 

Forrás: www.pozitivnap.hu

Szólj hozzá!
2014. október 17. 17:01 - Alexandra esküvő

Évente 39 ezer gyereket kényszerítenek házasságba!

Gondolom már mindenki hallotta, rengeteg helyen lehetett olvasni a 12 éves Thea nevű norvég lányról, aki hozzáment egy 37 éves férfihez! Nagy port kavart ez Norvégiában. Persze ez "átverés" volt. Egy kampány része, figyelemfelkeltés volt a célja, miszerint évente 39 ezer gyereket kényszerítenek házasságba! Ha esetleg valaki nem hallott még róla, itt olvashatja el! 

forrás: life.hu


Pont a napokban szerettem volna hasonló témájú történetet megosztani veletek, ami egy számomra nagyon kedves lányhoz fűződik és mikor olvastam Thea sztoriját, így megerősödött a gondolat bennem, hogy megosztom veletek e szomorú történetet...

Egy nagyon szép, kedves és okos lányról van szó ( nevezzük P.-nek) aki tisztességesen járt általános iskolába, majd mikor végzett azzal, ment továbbtanulni is, mert úgy gondolta, hogy ő nem lesz olyan, mint az általa ismert többi lány! Származásukból adódóan náluk az volt a szokás, hogy a szülők választanak neki párt, illetve a fiú szülei fizetnek a lányért! Persze a lány szülei döntenek arról, hogy elfogadják vagy sem az ajánlatot! Ez a lány soha nem akart így férjhez menni! Hitt a szerelemben és hitt abban, hogy ő nem lesz olyan, mint a "többi"! Szerelmes volt egy fiúba, aki őt is viszont szerette,de szó sem esett házasságról, esküvőről hiszen úgy gondolták, hogy még fiatalok (16 évesek) No meg a szülei mit sem sejtettek erről a szerelemről... Ez idő alatt viszont volt egy család, akik érdeklődtek P. iránt és sikerült a szülőknek megegyezni a kis hölgy sorsáról! Közölték vele, hogy van egy fiú, aki "megvette" őt! P. azt hitte, hogy ott rögtön elájul és vége az életének, de mégsem mondott semmit, hallgatott. A szerelmével szakított, aki felajánlotta neki a szökés lehetőségét, de P. nagyon félt, így nem tette meg!
Eljött az esküvő napja!  P. egyik nagyon kedves rokona tudta jól, hogy P. boldogtalan lesz és kérte őt a készülődés közben, hogy mondja le, nem lesz semmi baj, szeretik annyira a szülei, hogy semmilyen következménye nem lesz! A lány csak sírt és azt mondta : "nem tehetem, hiszen minden ki van fizetve! Rengeteg pénzbe került ez az esküvő és különben is félek! Majd megszeretem ezt  a fiút..." Letörölte a könnyeit és mosolyogva ment férjhez! Azóta eltelt rengeteg év, született 2 gyerek és sikerült valamennyire megszeretni a férfit, de ez sosem volt szerelem...


szomoru_feleseg.jpg


Azért osztom ezt meg veletek, mert nagyon fontos a saját akarat megvalósítása! Szörnyű lehet azt "szeretni" , akit más szán neked, akit rád erőltetnek különféle okok miatt, mint pénz, származás, hatalom, zsarolás vagy bármilyen okból kifolyólag! Mindig van kiút! Ne tedd tönkre a gyermeked életét, mint szülő, hogy pénzért odaadod egy idegennek, hiszen az legyen a legfontosabb számodra, hogy Ő boldog legyen! Igenis tanuljon, ismerje meg az élet legtöbb területét, tapasztaljon és találja meg maga a szerelmet! Ne házasodjon senki anyagi okokból vagy kényszerből! Házasodjunk azért, mert szeretjük a másikat, szeretnénk vele leélni az életünk!! Ha valaki ilyet tapasztal, az pedig legyen bátrabb, mint P. rokona, aki látta ,hogy mi folyik igazából, mégsem tett semmit! Segítsünk egymásnak! Legyen fontos más boldogsága is, ne csak a magunké! 
De szerencsére én még nem találkoztam hasonló párral, aminek nagyon örülök! Én nem szeretném támogatni a boldogtalan házasság kezdetét, egy olyan esküvőt, ahol azt látom, hogy a lány sír öltözködés közben és nem az örömtől és boldogságtól, hanem szomorúságtól és elkeseredettségtől!

Úgyhogy én nagyon várom a felnőtt, boldog párokat :) Ha ti boldogok vagytok akkor én is :)

 

_MG_1869.JPG

_MG_2300.JPG

Szólj hozzá!
2014. október 08. 13:13 - Alexandra esküvő

Mesehősnek öltözve esküdtek beteg gyerekekért!

Shreknek és Fionának öltözve mondták ki a boldogító igent egymásnak Amanda és Nathan Gibbs. Ez az angol pár az esküvőjükön a násznéptől, nászajándék helyett pénzt kértek,amit aztán rákos betegeknek adományoztak.

_71905014_amandagibbs2.jpg
 8 év együttélés után,úgy döntöttek összeházasodnak. Nem mindennapi módon ráadásul. Kíváncsi lennék hány nő áldozná fel a legszebb álmait,miszerint hófehér ruhában,gyönyörű sminkkel menjen férjhez. A legjobb esetben az embernek egyszer van esküvője,azt mindenki tökéletesnek szeretné. Ez a 44 éves nő és 39 éves férfi ily módon találta tökéletesnek az esküvőjüket. Nem csak az ifjú pár volt  beöltözve a menyegzőn,hanem kötelező volt a vendégeknek is felvenni egy-egy mesehős alakját. Ezzel szerették volna felhívni  a figyelmet a rákos megbetegedésekre!
57e4f62866dd4a37ab986aa66cb38439.jpg
– A közelmúltban hét ismerősünket is elvitte a gyilkos kór, és a húgomnál is mellrákot diagnosztizáltak. A mi boldogságunkkal másoknak is szerettünk volna örömet szerezni, ezért nászajándékok helyett pénzt kértünk. A nagy nap estjének bevételét rákos betegeknek és családjuknak osztjuk szét, illetve mindenkit arra szeretnénk ösztönözni, hogyha valami csomót talál a testében, akkor azonnal forduljon orvoshoz. Ha már egy ember felfigyel ránk, s megfogadja tanácsunkat, már nem volt hiábavaló a mesebeli lagzink – magyarázta a feleség. 

Nathan-Gibbs-and-Amanda-Billingtons-Shrek-themed-wedding (1).jpg

Nathan-Gibbs-and-Amanda-Billingtons-Shrek-themed-wedding.jpg

Mindenképp példaértékű és bátor tett a részükről. A barátaiknak és családtagjaiknak is gratuláció jár,hogy támogatták ebben a csodálatos ötletben őket!!
Ezért mondogatom mindig,hogy semmi nem lehetetlen.Nem kell olyannak lenni,mint a másik 10 millió ember!Ha te Hamupikőke akarsz lenni az esküvődön,akkor legyél az!
Úgyhogy abszolút nem támadnám ezt a kedves párt,akik igen,figyelemfelkeltés céljából öltöztek be mesehősnek,de egyáltalán nem azért,mert "nem tudnak már magukkal mit kezdeni", "feltűnési viszketegségük van" ,hanem,hogy figyeljünk egymásra,figyeljünk magunkra,mert ha időben észrevesszük a betegséget,akkor még van remény a gyógyulásra!!


Forrás: Borsonline
Képek: bbc.com
            hir.ma

Szólj hozzá!
2014. október 02. 23:08 - Alexandra esküvő

Bemutatkozás

Sziasztok!

Berki Alexandra vagyok,esküvőszervező,az Alexandra esküvő tulajdonosa.Azért hoztam létre ezt a blogot,hogy segítsek minden olyan házasulandó párnak,akik bármiben is bizonytalanok ezzel kapcsolatban.
Nem könnyű megszervezni egy esküvőt,számtalan szolgáltató közül kiválasztani a megfelelőt,aztán a nagy napon tökéletesen lebonyolítani mindent.Nehéz feladat egyszerre szervezni,ellenőrizni és az igazi feladatot,ami a legboldogabb pillanatok megélése,teljesíteni!Segítek!Forduljatok hozzám bizalommal!Ami esküvővel kapcsolatos,abban biztosan tudok segíteni.
Valamint kiváncsi vagyok a már lezajlott esküvők vicces,boldog és ne adj isten kellemetlen sztorijaira is!Itt mindent kivesézhetünk együtt,legyen az pozitív vagy negatív élmény,tapasztalat!

Üdvözlettel: 

Alexandra

Szólj hozzá!
Minden,ami esküvőszervezés
süti beállítások módosítása